Houndy Koirapalvelut

Doboillen koiran kanssa kuntoon

Dobo on rento ja liikunnallinen koiraharrastuslaji, joka on suunniteltu kasvattamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Dobossa yhdistyvät liikunta sekä hauskanpito koiran kanssa ja samalla se kehittää suhdetta koiran ja omistajan välillä. Harjoittelussa koiraa ei koskaan pakoteta mihinkään liikkeisiin vaan liikkeet tehdään aina koiran ehdolla, koiraa tukien.

Dobo-harjoitukset tehdään pääasiassa käyttäen apuna tasapainotyynyjä ja ovaalin muotoisia palloja joiden muoto sopii koiralle palloa paremmin. Dobopallot ovat lisäksi helpommin tuettavissa ja ovat perusjumppapalloa kestävämpiä. Liikkeitä lajissa on kolmenlaisia: koiran tekemiä, ohjaajan tekemiä ja yhdessä tehtäviä. Laji soveltuu aloittelevista liikkujista aktiiviliikkujiin. Monet liikkeet ovat muokattavissa helpoista haastaviksi hyvin pienillä muutoksilla.

Olemme dobovälineiden virallinen jälleenmyyjä ja kauttamme voit hankkia dobokirjat ja -tarvikkeet. Avustamme oikeankokoisten välineiden valinnassa sekä annamme vinkit turvalliseen treenaamiseen.

Web Design by Lommo Design