Houndy Koirapalvelut

K9 GYM - KOIRAKUNTOSALI

K9 Gym on yksi Suomen ensimmäisistä koirakuntosaleista. Tämä koirakuntosali tarjoaa sekä fyysistä treeniä että aivojumppaa niin koirille kuin omistajillekin. Koirakuntosalin perustana ovat mm. erilaiset koirien tasapainoa ja lihaskuntoa kehittävät kuntoiluvälineet, älypelit sekä mm. koirille tarkoitettu pallomeri motoriikkaharjoittelua sekä virikkeistämistä varten. Palvelumme on räätälöity niin lemmikki- kuin harrastuskoirillekin ja harjoittelu suunnitellaan jokaisen koiran tarpeiden ja omistajan toiveiden pohjalta.

K9 Gym sijaitsee KoiraMekassa (osoite Siikaranta 13, Kuopio). 180 neliön tilava ja valoisa jumppasalimme on suunniteltu erityisesti tähän tarkoitukseen - monipuolinen välineistö, pitävä kumipintainen lattiamateriaali sekä isot peilit takaavat loistavat harjoitusolosuhteet. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme!

Kurkkaa K9 Gymin uusimmat kuulumiset Facebookista: www.facebook.com/K9gym


KUNTOUTUSTOIMINTA

Teemme yhteistyötä eläinfysioterapeutti Susanna Vartiaisen kanssa ja olemme kehittäneet uudenlaisen koirien K9 Recovery -kuntoutuskonseptin, jonka tulokset ovat olleet todella hyviä. Perusajatuksena on 5 viikon kuntoutusryhmä, jossa fysioterapeutin ja dobokoulutusohjaajan ohjauksessa omistajat kuntouttavat omaa koiraansa.  

Liike on lääkettä monien vaivojen kanssa. Oikeilla liikkeillä ja sopivassa määrässä sekä säännöllisesti tehtynä harjoittelu on auttanut monenlaisista rakenteellisista ongelmista kärsiviä sekä trauman seurauksena vammautuneita koiria. Monen koiran toimintakyky on palautunut kuntoutuksen myötä osittain tai jopa kokonaan. Kuntoutus tehdään yhteistyössä eläinlääkärien kanssa ja fysioterapeutti tarkastaa koiran useamman kerran kuntoutusjakson aikana eli turvallinen kuntouttaminen on meille erittäin tärkeää. Lisäksi jokaiselle koiralle laaditaan yksilöllinen kuntoutusohjelma huomioiden koiran erityistarpeet sekä kuntoutustavoitteet ja omistajat saavat kirjalliset kotitreeniohjeet. Harjoittelemme myös ohjatusti yhdessä dobokoulutusohjaajan sekä fysioterapeutin kanssa viikottaisissa ryhmätreeneissä. 

Tarkoituksen on siis tarjota työkalut ja ammattilaisten asiantuntemus ja tuki niin, että koirien omistajat pystyvät edistämään koiriensa kuntoutumista muiden hoitojen ohella. Ryhmätreeneissä kuntoutujakoirien omistajat tapaavat toisia samanlaisessa tilanteessa olevia koirien omistajia. Lisäksi heillä on mahdollisuus kysellä kuntoutukseen liittyvistä kysymyksistä ja ratkomme esim. kuntoutusharjoituksiin liittyviä haasteita ja opettelemme liikkeitä. Lisäksi ryhmäharjoituksissa koirakot tekevät erilaisia esterataharjoituksia sekä hyödyntävät apuvälineitä, mikä tuo vaihtelua harjoitteluun. Kuntoutujilla on myös käytössään K9 Gym kuntosalin välineistö. 

Ryhmä sopii mm. koirille, joilla on erilaisia kuntoutustarpeita kuten operaatioista kuntoutuvat koirat, seniorikoirat, erilaisista rakenteellisista ongelmista kärsivät koirat sekä urheilu- ja harrastekoirat, joilla on esim. jumitaipumuksia.  

Löydät lisää tietoa ja alkavat kurssimme myös Facebook-sivuiltamme: facebook.com/Houndydobo


Web Design by Lommo Design