Houndy Koirapalvelut

KURSSIT

Tervetuloa tutustumaan Houndyn kurssivalikoimaan!

Tilavat ja valoisat koulutustilamme sijaitsevat KoiraMekassa (osoite Siikaranta 13, Kuopio).

DOBO ALKEISKURSSI

Tällä kurssilla aloitamme doboilun alkeista, totutamme koirasi välineisiin sekä opettelemme dobon perusliikkeiden turvallisen suorittamisen. Opit myös samalla perusteet koiran lihashuollosta. Luvassa rentoa ja liikunnallista yhdessä tekemistä koirasi kanssa.

Hinta: 100 € / 5 kertaa (sis. välineet)

Ryhmäkoko max. 6 koirakkoa. Voimme tarvittaessa järjestää myös aamutreenejä ja treenata voi vaihdellen ilta- ja aamuryhmässä. Näin kurssi sopii myös vuorotyöläisille.DOBO JATKOKURSSI

Tällä kurssilla jatkamme hieman haastavampiin liikkeisiin kunkin koirakon lähtötason huomioiden. Kurssi sopii jatkoksi Dobon alkeiskurssille tai doboilun perusteet hallitseville koirakoille.

Hinta: 100 € / 5 kertaa (sis. välineet) 

Ryhmäkoko max. 6 koirakkoa. Voimme tarvittaessa järjestää myös aamutreenejä ja treenata voi vaihdellen ilta- ja aamuryhmässä. Näin kurssi sopii myös vuorotyöläisille.PUPPY FIT (ent. BABY DOBO)

Harjoittelemme pentujen kehonhallintaa, tasapainoa ja lihaksistoa kehittäviä liikkeitä sekä totutamme pentuja erilaisille alustoille mm. temppuratojen avulla. Lisäksi leikimme ja teemme esim. kontakti- ja rauhoittumisharjoituksia pentujen kanssa. Ryhmä on tarkoitettu alle 9 kk ikäisille pennuille.

Ryhmä sopii loistavasti pohjaksi erilaisille harrastuslajeille! 

Hinta: 100 € / 5 kertaa (sis. välineet) 

Ryhmäkoko max. 6 koirakkoa. Voimme tarvittaessa järjestää myös aamutreenejä ja treenata voi vaihdellen ilta- ja aamuryhmässä. Näin kurssi sopii myös vuorotyöläisille.K9 RECOVERY - KUNTOUTUSRYHMÄ

Oikeanlaiset harjoitukset säännöllisesti ja sopivassa määrässä toteutettuna edistävät koiran hyvinvointia ja kuntoutumista. Ryhmässämme on mahdollista jumpata ja kuntouttaa koiraa asiantuntijoiden ohjauksessa. Ryhmä sopii koirille, joilla on esim. lihasjumeja, rakenteelisia ongelmia, ikääntymisen tuomia haasteita tai leikkauksen jälkeinen kuntoutustarve.

Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Eläinfysioterapeutti Susanna Vartiaisen kanssa ja kurssiin kuuluu Susannan alku- ja lopputarkastus sekä välitarkki. Lisäksi hinta sisältää kurssin treenikerroilla käytettävät välineet ja jokaisen koiran erityistarpeisiin suunniteltu kotitreeniohjelman. 

Kuntoutusryhmien tulokset ovat olleet erittäin hyviä ja jokaiselle koiralle räätälöidään oma kuntoutussuunnitelma huomioiden koiran erityistarpeet ja kuntoutustavoitteet. Jos mietit olisiko tämä ryhmä sopiva juuri sinun koirasi erityistarpeita ajatellen, kysy lisää!

Hinta: 150€ / 5 kertaa (sis. välineet ja tarkastukset)

Ryhmäkoko max. 5 koirakkoa.SENIOR DOBO

Sopiva liikunta ja jumppa edistää ikääntyvän koiran hyvinvointia vahvistaen lihaskuntoa ja parantaen liikkuvuutta. 

Jumpparyhmämme seniorikoirille järjestetään yhteistyössä fysioterapeutti Susanna Vartiaisen kanssa. Hinta sisältää fysioterapeutin alkutarkastuksen ensimmäisellä kurssikerralla ja näin varmistamme, että ryhmän aikana tehtävät liikkeet ovat koirallesi sopivia sekä turvallisia. 4 harjoituskertaa jumppaamme dobokoulutusohjaajan kanssa seniorikoiria varten suunniteltuja jumppaliikkeitä ryhmänä ja myös omistajat pääsevät liikkumaan yhdessä koiransa kanssa.

Mikäli koirallasi on erityiskuntoutustarpeita tai useampia terveydellisiä rajoitteita, suosittelemme K9 Recovery -kuntoutusryhmää, jossa koirasi tarpeet voidaan huomioida vielä yksilöllisemmin.

Hinta: 115€ / 5 kertaa (sis. välineet ja tarkastuksen)

Ryhmäkoko max. 5 koirakkoa.AGIDOBO - JUMPPARYHMÄ URHEILUKOIRILLE

Ryhmässä jumppaamme koirien ja ohjaajien lihaskuntoa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta parantavia harjoituksia.

Ryhmä sopii niin vasta-alkajille kuin doboa aikaisemmin harrastaneille harrastus- ja työkoirille. Treenattavat liikkeet opetella dobokoulutusohjaajan opastuksella ja ryhmätunnin lisäksi voit hankkia harjoitteluoikeuden K9 Gym koirakuntosalille omatoimiharjoittelua varten. Näin voit tehostaa 5 viikon harjoittelujaksoa.

Hinta: 100€ / 5 kertaa (sis. välineet, max. 6 koirakkoa)

Kysy myös harjoitteluoikeutta K9 Gym koirakuntosalille!NÄYTTELYKUNTOON -KURSSI

Kurssilla harjoittelemme kehässä esiintymistä, koiran liikuttamista ja seisottamista sekä pöydällä oloa, käsittelyharjoituksia, hampaiden tarkistusta jne.

Lisäksi saat vinkkejä näyttelykoiran lihaskuntoharjoitteluun ja voit halutessasi harjoitelle koiran ryhtiä ja liikkuvuutta parantavia harjoituksia. Opettelemme myös lämmittelemään koiran ennen kehään menoa. 

Mikäli näyttelyharrastus on sinulle uusi tai haluat vahvistaa tietämystäsi esim. siitä miten näyttelyihin ilmoittaudutaan ja valmistaudutaan tai mitä kehässä tapahtuu sekä kuinka koiranäyttely etenee, voit lisäksi ilmoittautua näyttelyluennolle, jossa käymme näitä asioita läpi. Tutustut mm. seuraaviin asioihin: näyttelysäännöt, ilmoittautuminen, arvosteluluokat ja -perusteet.

Hinta: 75 € / 4 harjoituskertaa + 10€ teorialuentoYHTEISTYÖ KUNTOON -KURSSI

Kurssilla treenaamme jokaisen koirakon yhteispelin neljää perusasiaa: lähellä pysymistä, kohdetyöskentelyä, luopumista ja rauhoittumista. 

Harjoittelemme myös rentoa ja liikunnallista doboa, jonka on tunnetusti havaittu vahvistavan koiran ja ohjaajan suhdetta. Tervetuloa vahvistamaan suhdetta koiraasi ja samalla kehittämään lihaskuntoa, kehonhallintaa ja tasapainoa!

Hinta: 95€ / 5 kertaa (sis. välineet, max. 6 koirakkoa)DOBON TUTUSTUMISTUNTI

Varaa tutustumistunti ja tule kokeilemaan doboa!

Tunti sopii myös sinulle, joka haluat harrastaa doboa kotosalla eli voit tunnin yhteydessä sovittaa ja testata sopivan kokoista palloa sekä tilata välineitä (pallot, puolipallot, tasapainotyynyt ja kirjat) ja saat vinkit turvalliseen treenaamiseen.

Hinta: 20€ (sis. välineet, max. 6 koirakkoa)NOSE WORK ALKEISKURSSI

Tällä alkeiskursilla perehdytään hajutyöskentelyn perusteisiin. Koira oppii tunnistamaan eukalyptuksen (hydrolaatti) hajun ja ilmaisemaan sen. Koiran edistyessa hajua aletaan etsimään laatikoista sekä muista Nose Work -kokeiden etsintäympäristöistä. Kouluttajana Nose Work Finland ry:n koulutusohjaaja ja hajutestaaja Anita Pesola.

Hinta: 130 € / 5 kertaa (sis. välineet, max. 4 koirakkoa)NOSE WORK JATKOKURSSI 

Tällä jatkokursilla treenataan Nose Workin hajutestiä varten sekä tehdään hajuetsintöjä kaikissa Nose Workin etsintäympäristöissä (laatikkoetsintä, sisä- ja ulkotilaetsintä sekä ajoneuvoetsintä) ja vahvistetaan ilmaisua. Kouluttajana Nose Work Finland ry:n koulutusohjaaja ja hajutestaaja Anita Pesola. 

Hinta: 130 € / 5 kertaa (sis. välineet, max. 4 koirakkoa) NOSE & DOBO TREENIRYHMÄ 

Tämä on Nose Work -harrastajille tarkoitettu yhdistelmäkurssi, jossa tehdään vuorokerroin Nose Work -harjoituksia ja doboillaan (4 dobotreeniä + 4 nose work treeniä). Osallistuminen edellyttää hajuerottelun alkeiden osaamisen.  

Hinta: 150 € / 8 kertaa (sis. välineet, max. 6 koirakkoa)OMAT TREENIT SINULLE TAI RYHMÄLLESI

Voit myös varata yksittäisen ohjatun tunnin, luennon tai ryhmätreenivuoron omalle kaveriporukallesi, seuralle tai yhdistykselle Pondera -hallilla tai haluamassasi paikassa. 

Kysy myös yksityistunteja!

Web Design by Lommo Design