Houndy Koirapalvelut

HOUNDY KOIRAPALVELUT

Houndy on vuoden 2015 alussa perustettu koira-alan yritys, jonka erityisosaamista on koirien tasapaino- ja lihaskuntoharjoittelu sekä koirien kuntoutustoiminta ja nose work. Tällä hetkellä Houndyn toiminta keskittyy Kuopion alueelle, mutta tilauksesta järjestetään luentoja ja koulutuksia myös muualla. Kurssitarjonnasta löydät nose work ja dobokurssit alkeista jatkotasolle sekä erityisryhmiä mm. pennuille, senioreille sekä urheilu- ja harrastuskoirille. Voit myös harjoitella yksityistunneilla. Järjestämme lisäksi vierailevien asiantuntijoiden luentoja ja kursseja mm. koirien terveyteen ja hyvinvointiin sekä eläintenkoulutukseen liittyvistä aiheista.

Houndyn pääasiallinen kouluttaja on eläintenkouluttaja Anita Pesola, jolla on myös dobokoulutusohjaajan sekä Nose Work Finland ry:n koulutusohjaajan ja hajutestaajan pätevyydet. Anita on myös Kennelliiton arkitottelevaisuuskoulutusohjaaja. 

Houndy toimii osana kouluttajaverkostoa ja järjestämme myös kursseja sekä koulutuskokonaisuuksia kouluttajatiiminä eri alojen kouluttajien ja asiantuntijoiden kanssa.

Löydät lisää tietoa ja alkavat kurssimme myös Facebook-sivuiltamme: facebook.com/Houndydobo

Web Design by Lommo Design